class="page-template-default page page-id-3639 ">

 

     

Een groot schilderij laten vervoeren

Gespecialiseerde emballeurs
Geklimatiseerde kunstopslag
Centrale ligging
Home » Een groot schilderij laten vervoeren

Wanneer u een groot schilderij wilt vervoeren, dient dat met uiterste zorg te gebeuren. U wilt immers voorkomen dat het schilderij tijdens het transport beschadigingen oploopt. Wanneer u zeker wilt zijn van een veilig transport van uw kunstwerk, schakelt u Kortmann uit Hoofddorp (nabij Amsterdam) in.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kunst installeren

Hoe groot uw schilderij ook is: wij vervoeren het voor u

Heeft u grote schilderijen in uw collectie die van A naar B vervoerd moeten worden? Het maakt niet uit hoe groot uw kunstwerken zijn: voor het vervoeren van ieder groot schilderij rekent u op onze expertise. Wij zullen uw schilderij verpakken en met de grootste zorg transporteren, in Nederland én daarbuiten. U schakelt ons namelijk ook in om uw schilderij naar het buitenland te verzenden. Met onze hulp reizen uw kunstwerken de hele wereld over! Omdat we gevestigd zijn op slechts tien minuten rijden van Schiphol, is dit vaak tegen een aantrekkelijke prijs mogelijk. Wilt u dat uw kunst op de plaats van bestemming tevens door onze professionele art handlers opgehangen wordt? Dat kan, want wij zijn tevens een installatiebedrijf voor kunst. Onze vakmensen installeren uw tentoonstelling graag voor u.

Laat ons weten hoe we u van dienst mogen zijn

Heeft u interesse in hulp bij transport van uw kunst, en wilt u bijvoorbeeld een groot schilderij door ons laten vervoeren? Dan vernemen we dat graag van u. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 20 5025500 of door een e-mail te sturen naar info@kortmann.nl. Onze experts helpen u graag verder.

Neem contact met ons op!