Gespecialiseerde emballeurs
Geklimatiseerde kunstopslag
Centrale ligging
[wpseo_breadcrumb]

Als u de installatie van uw kunst wilt overlaten aan een professioneel installatiebedrijf, schakelt u Kortmann uit Hoofddorp in. Bij het ophalen en afleveren van objecten kunnen we deze desgewenst zorgvuldig in- en uitpakken, verplaatsen en installeren. De medewerkers van ons bedrijf uit de buurt van Amsterdam hebben jarenlange ervaring met onder andere het opzetten van kunstbeurzen. We assisteren aldaar meerdere galerieën bij het inrichten van hun stands.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kunst installeren

Laat uw kunst verplaatsen en opnieuw ophangen door ons installatiebedrijf

Overweegt u een interne verhuizing van uw kunstwerken, of installatie van een nieuwe tentoonstelling? Onze deskundige art handlers kunnen op iedere locatie voor u aan de slag gaan. U schakelt ons installatiebedrijf voor kunst met een gerust hart in voor iedere tentoonstelling of tijdelijke expositie. We regelen het transport van kunst eveneens graag voor u. Daarbij zorgen we uiteraard altijd voor de juiste verpakkingsmaterialen, zodat het transport van uw waardevolle kunst zonder problemen verloopt. Verder rekent u op ons voor de opslag van uw kunst. We beschikken namelijk over een zeer ruim, geklimatiseerd en beveiligd depot, waar kleine en grote collecties een veilige plaats kunnen krijgen.

Stel uw vragen direct aan een van onze experts

Wilt u ons installatiebedrijf voor kunst inschakelen voor een tentoonstelling of verhuizing van bijvoorbeeld schilderijen of beeldhouwwerken? Dan horen we dat graag van u. Ook wanneer u een offerte aan wilt vragen of vragen heeft, verzoeken we u om contact met ons op te nemen. Bel naar +31 (0) 20 5025500 of stuur een e-mail naar info@kortmann.nl. Wij vertellen u graag meer over onze gespecialiseerde dienstverlening.

Neem contact met ons op!