Gespecialiseerde emballeurs
Geklimatiseerde kunstopslag
Centrale ligging
[wpseo_breadcrumb]

Wanneer u de eigenaar bent van een uitgebreide collectie aan kunst, wilt u natuurlijk dat de opslag van uw kostbare kunstwerken tot in de puntjes geregeld is. Bij Kortmann uit Hoofddorp, dicht bij Amsterdam, is uw kunst in veilige en vooral vakbekwame handen. Het maakt daarbij niet uit of het om een grote collectie of juist om een kleinere opslagaanvraag gaat. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden om uw kunst in onze opslag op te slaan.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kunst installeren

Sla uw kunst op in onze geklimatiseerde en beveiligde opslag

Ons depot bevindt zich in hetzelfde gebouw als ons kantoor, waardoor een vlotte communicatie tussen onze art handlers mogelijk is. Wij beschikken over meer dan 9000m2 volledig geklimatiseerde opslag die 24 uur per dag zorgvuldig beveiligd wordt. Om uw kunstwerken zo goed en veilig mogelijk in onze opslag op te slaan en te behandelen, bouwen we voor alle kunst stellages op maat. Wanneer u dat wenst, nemen wij u tevens de inrichting van uw opslag uit handen. U rekent ook op ons wanneer u hulp bij het transport van kunst nodig heeft. Het vervoeren van een schilderij dient bijvoorbeeld met uiterste zorg te gebeuren. Wij hebben alle kennis, kunde en benodigdheden in huis om uw kunstwerken wereldwijd veilig van A naar B te transporteren.

Stel uw vragen direct

Bent u benieuwd naar de dienstverlening van ons opslag- en installatiebedrijf voor kunst? Ons team vertelt u graag meer over de mogelijkheden. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 20 5025500 of door een e-mail te sturen naar info@kortmann.nl. We horen graag waar we u mee van dienst mogen zijn.

Neem contact met ons op!