Gespecialiseerde emballeurs
Geklimatiseerde kunstopslag
Centrale ligging
[wpseo_breadcrumb]

Wij verzorgen uw kunsttransport nationaal én internationaal, altijd met uiterste zorgvuldigheid. Kortmann uit Hoofddorp, dicht bij Amsterdam, is gespecialiseerd in het transport- en de opslag van alle denkbare kunstwerken. Waar ter wereld uw kunstwerk ook naartoe vervoerd mag worden: wij zorgen ervoor dat het goed verpakt en zonder problemen op de plaats van bestemming aankomt.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kunst installeren

Laat uw kunsttransport ook internationaal aan onze experts over

Een schilderij verzenden naar het buitenland is niet zo eenvoudig als het misschien lijkt. Het werk moet immers zeer goed beschermd worden tijdens de reis. Onze ervaren art handlers pakken uw kunstwerken daarom met veel liefde in, zodat ze uitstekend verpakt op reis gaan en turbulentie en hobbels zonder problemen doorstaan. Doordat wij op slechts tien minuten rijden van Schiphol gevestigd zijn, is uw kunst binnen de kortste keren op weg naar een tijdelijke tentoonstelling of een nieuwe eigenaar in het buitenland.

Ons ervaren team staat voor u klaar

Wij staan niet alleen voor u klaar wat het internationaal kunsttransport voor musea en instellingen betreft. We kunnen namelijk ook kunst verhuizen voor particulieren, bijvoorbeeld wanneer u uw privécollectie meeneemt tijdens een verhuizing. U kunt tevens gebruikmaken van onze opslag voor kunst, die geklimatiseerd is en continu beveiligd wordt. Onze experts vertellen u graag meer.

Neem contact met ons op en stel uw vragen

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u een specifieke vraag voor ons, bijvoorbeeld over internationaal kunsttransport? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij gaan graag met u in gesprek. U bereikt ons telefonisch via +31 (0) 20 5025500, of stuur een e-mail naar info@kortmann.nl.

Neem contact met ons op!