ICEFAT-gecertificeerd

Bij Kortmann zijn we trots om te delen dat we het ICEFAT Audit Seal hebben ontvangen. Als lid van de International Convention of Exhibition and Fine Art Transporters (ICEFAT) blijven we ons inzetten voor de hoogste standaarden in kunstlogistiek.

Wat is ICEFAT?

Sinds de oprichting in 1977 is ICEFAT uitgegroeid tot de meest vooraanstaande organisatie voor kunsttransport ter wereld. Het netwerk bestaat uit zorgvuldig geselecteerde leden die worden beoordeeld op basis van hun ervaring, uitmuntendheid en integriteit. Het lidmaatschap van ICEFAT is exclusief en alleen toegankelijk voor bedrijven die aan strenge eisen voldoen.

 

De betekenis van het ICEFAT Audit Seal

Het ICEFAT Audit Seal is een kwaliteitskeurmerk dat staat voor betrouwbaarheid en uitmuntendheid in de kunstlogistiek. Kortmann heeft dit keurmerk ontvangen na een grondige controle door externe auditors zoals EY. Deze certificering bevestigt dat onze procedures en faciliteiten voldoen aan de strenge eisen van ICEFAT.

Onze verbintenis met cultureel erfgoed

Bij Kortmann ervaren we het als een voorrecht om het cultureel erfgoed te beschermen en te behouden. Het ICEFAT-keurmerk benadrukt onze inzet voor excellentie en onze toewijding om kunstwerken en tentoonstellingen met de grootste zorg en professionaliteit te behandelen.

Het verkrijgen van het ICEFAT Audit Seal versterkt onze reputatie als betrouwbare partner in kunstlogistiek en benadrukt onze voortdurende inspanningen om aan de hoogste normen in onze industrie te voldoen. We zijn trots op deze prestatie en blijven ons inzetten om onze klanten de best mogelijke service te bieden en ons cultureel erfgoed te beschermen.