Kunst verpakken

Kunst is kostbaar en fragiel. Bij het transporteren van kunst dient hier rekening mee gehouden te worden. Een goed geklimatiseerde en luchtgeveerde wagen is daarbij slechts het begin. Kortmann uit Hoofddorp, nabij Amsterdam, adviseert u graag over het juist verpakken van uw kunst. Onze vakbekwame emballeurs nemen u deze taak desgewenst graag uit handen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Wij beschikken over alle benodigde materialen om kunst te verpakken

Wij weten als geen ander dat de manier van verpakken essentieel is voor een veilig transport van kunst. Daarom hebben wij gespecialiseerde emballeurs in dienst. Zij zijn experts op het gebied van kunst verpakken en weten precies welke kist het meest geschikt is om bijvoorbeeld een beeld of schilderij te vervoeren. Zo hebben wij een divers aanbod van (huur-)klimaatkisten, VARIO kisten, kratten met fillers, vacuümkussens, softpack, tyfec, ARCA, karton en dergelijke. U kunt uw kunst ook door ons laten verpakken, en desgewenst laten verzenden.

Bekijk onze brochure

In onze brochure vindt u een overzicht van beschikbare verpakkingsmaterialen. Weet u niet welke kist voor u het meest optimaal is? Geen probleem, onze art handlers staan altijd klaar om u te adviseren over de juiste verpakkingsmethode. U kunt uw vraag over het verpakken van kunst, of bijvoorbeeld de mogelijkheden met betrekking tot kunstdistributie, altijd stellen door te bellen naar +31 (0) 20 5025500 of door een e-mail te sturen naar info@kortmann.nl.

Voor een volledig overzicht van onze verpakkingsmaterialen downloadt u onze verpakkingscatalogus.