Installatie van uw kunst

Wilt u de installatie van uw kunst overlaten aan een professioneel installatiebedrijf? Schakel gerust Kortmann uit Hoofddorp in. Bij het ophalen en afleveren van objecten kunnen we deze desgewenst zorgvuldig in- en uitpakken, verplaatsen en installeren. De medewerkers van ons bedrijf uit de buurt van Amsterdam hebben jarenlange ervaring met onder andere het opzetten van kunstbeurzen. We assisteren aldaar meerdere galerieën bij het inrichten van hun stands.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Laat het transport en de installatie van uw kunst aan ons over

Overweegt u een interne verhuizing van uw kunstwerken, of installatie van een nieuwe tentoonstelling? Onze deskundige art handlers kunnen op iedere locatie voor u aan de slag gaan met de installatie van uw kunst. U schakelt ons installatiebedrijf voor kunst met een gerust hart in voor iedere tentoonstelling of tijdelijke expositie. We regelen naast de installatie ook graag het vervoer. Daarbij zorgen we uiteraard altijd voor de juiste verpakkingsmaterialen, zodat het transport van uw waardevolle kunst zonder problemen verloopt. Verder rekent u op ons voor de opslag van uw kunst. We beschikken namelijk over een zeer ruim, geklimatiseerd en beveiligd depot, waar kleine en grote collecties een veilige plaats krijgen.

Schakel ons in voor een nauwkeurige installatie

Wilt u onze expertise inschakelen voor het verhuizen of installeren van uw kunstwerken, zoals schilderijen of beeldhouwwerken? Dan horen we dat graag van u. Wanneer u een offerte aan wilt vragen voor de installatie van kunst, verzoeken we u om contact met ons op te nemen. Bel naar +31 (0) 20 5025500 of stuur een e-mail naar info@kortmann.nl. Wij vertellen u graag meer over onze gespecialiseerde dienstverlening.