class="page-template-default page page-id-14 ">
     

Warehouse


Kortmann APS is gevestigd in Hoofddorp, onder de rook van Amsterdam. Met deze centrale ligging zijn de belangrijkste uitvalswegen in Nederland voor ons snel te bereiken. Hierdoor hebben we niet alleen een sterke positie met wegtransport, maar ook onze positie op het gebied van luchttransport is voordelig. Schiphol ligt op  slechts tien minuten rijden bij ons vandaan. Daarom kunnen wij scherpe transporttarieven rekenen voor distributie in het binnen- en buitenland.

Depot specificaties


Ons kantoor bevindt zich in hetzelfde gebouw als het depot, wat een vlotte communicatie tussen alle medewerkers mogelijk maakt. Met meer dan 9000m2 volledig geklimatiseerde en beveiligde opslag hebben wij niet alleen de mogelijkheid om grote collecties op te slaan, maar zijn kleinere opslagaanvragen bij ons ook in goede handen. Indien gewenst kunt u zelfs de inrichting van uw opslag aan ons overlaten. Om de handling van objecten veilig uit te kunnen voeren, worden stellages op maat gebouwd voor alle kunst en verpakkingen. Elk object krijgt de ruimte die het nodig heeft.

Indien u gebruik maakt van onze opslag, kan middels een secuur registratiesysteem de locatie worden aangegeven van elk object in de opslag. Ons registratiesysteem houdt tevens bij of objecten de opslag in- of uitgaan. Zo kunnen wij op elk gewenst moment uw kunstwerk localiseren. Onze medewerkers zullen altijd alle handelingen voor in- en uitgaande objecten met de klant bespreken. Dit garandeert de veiligheid van de opslag. U kunt er eventueel voor kiezen uw objecten te verzekeren tijdens de opslag.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen over verdere specificaties en mogelijkheden.