Uw kunst is veilig in onze opslag

Wanneer u de eigenaar bent van een uitgebreide collectie aan kunst, wilt u natuurlijk dat de opslag van uw kostbare kunstwerken tot in de puntjes geregeld is. Bij Kortmann uit Hoofddorp, dicht bij Amsterdam, is uw kunst in veilige en vooral vakbekwame handen. Het maakt daarbij niet uit of het om een grote collectie of juist om een kleinere opslagaanvraag gaat. In onze geklimatiseerde opslag wordt uw kunst constant bewaakt en door onze specialisten met uiterste zorg behandeld.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Sla uw kunst op in onze geklimatiseerde en beveiligde opslag

Ons depot bevindt zich in hetzelfde gebouw als ons kantoor, waardoor een vlotte communicatie tussen onze art handlers mogelijk is. Wij beschikken over meer dan 9000m2 volledig geklimatiseerde opslag die 24 uur per dag zorgvuldig beveiligd wordt. Om uw kunstwerken zo goed en veilig mogelijk in onze geklimatiseerde opslag op te slaan en te behandelen, bouwen we voor alle kunst en verpakkingen stellages op maat. Wanneer u dat wenst, nemen wij u tevens de inrichting van uw opslag uit handen. Indien u gebruik maakt van onze geklimatiseerde opslag voor kunst, kan middels een secuur registratiesysteem de locatie worden aangegeven van elk object in de opslag. Ons registratiesysteem houdt tevens bij of objecten de opslag in- of uitgaan. Zo kunnen wij op elk gewenst moment uw kunstwerk lokaliseren. Onze medewerkers zullen altijd alle handelingen voor in- en uitgaande objecten met de klant bespreken. Dit garandeert de veiligheid van de geklimatiseerde opslag en uw kunst. U kunt er eventueel voor kiezen uw objecten te verzekeren tijdens de opslag.

Ons depot is geheel CO2-neutraal

Tegelijk met de recentelijke uitbreiding van ons art depot hebben wij er voor gekozen om ook ons pand te verduurzamen, onder andere door het plaatsen van ruim 4.000 zonnepanelen. Tachtig procent van de opgewekte energie wordt gebruikt voor het voorzien van huishoudens in de omgeving. Twintig procent wordt door ons zelf gebruik voor de LED-verlichting, de stroomvoorziening in het gehele pand en het klimaatsysteem van het depot. Hierdoor is het pand niet alleen zelfvoorzienend, maar is ons depot ook geheel CO2-neutraal.

Distributie van uw kunstwerken

U rekent naast de opslag van uw kunst ook op ons wanneer u hulp bij het transport van kunst nodig heeft. Het vervoeren van een schilderij dient bijvoorbeeld met uiterste zorg te gebeuren. Wij hebben alle kennis, kunde en benodigdheden in huis om uw kunstwerken wereldwijd veilig te transporteren. Door onze ligging op slechts tien minuten rijden van Schiphol, kunnen wij voor distributie in Nederland en daarbuiten scherpe transporttarieven rekenen.

Neem contact met ons op over de opslagmogelijkheden

Bent u benieuwd naar onze geklimatiseerde opslag voor kunst? Ons team vertelt u graag meer over de mogelijkheden en specificaties. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 20 5025500 of door een e-mail te sturen naar info@kortmann.nl. We horen graag waar we u mee van dienst mogen zijn.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen over verdere specificaties en mogelijkheden.