Schilderij vervoeren

Gespecialiseerde emballeurs
Geklimatiseerde kunstopslag
Centrale ligging

Wilt u een groot of klein schilderij laten vervoeren door een professional? Bekijk dan de mogelijkheden die Kortmann in Hoofddorp, vlak bij Amsterdam, u aanbiedt. Sinds 2001 hebben wij al talloze projecten verzorgd en uitgebreid ervaring op mogen doen met het vervoeren van menig schilderij, zowel groot als klein.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Laat een groot of klein schilderij vervoeren door onze specialisten

Wanneer u een groot of klein schilderij wilt vervoeren, bijvoorbeeld in het geval van een verhuizing, moet dat met uiterste zorg en aandacht gebeuren. Als u zeker wilt weten dat het transport van uw schilderij zonder problemen verloopt, laat u dit aan onze art handlers over. Onze emballeurs verpakken uw schilderij in een speciale transportkist voor kunst, en zorgen er met de juiste materialen voor dat het kunstwerk onderweg alle hobbels probleemloos zal doorstaan. Wanneer u dat wenst, kunnen zij op de plaats van bestemming uw schilderij of andere kunst installeren.

U kunt niet alleen bij ons terecht voor het transport van uw schilderij

Wij verzorgen niet alleen het transport voor particulieren en organisaties. U rekent namelijk ook op ons voor de opslag van uw kunst. We kunnen in ons depot van meer dan 9000m² zowel kleine als grote collecties opslaan. In deze opslag worden uw kunstwerken continu beveiligd en met zorg behandeld door onze experts. Om de handling van uw werken veilig uit te kunnen voeren, bouwen we stellages op maat. Elk object krijgt zo de ruimte die het nodig heeft.

Schakel ons ervaren team in

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw schilderij naar het buitenland kan verzenden of binnen het land vervoert? Neemt u gerust contact met ons op voor het transport van een schilderij. Ons team staat klaar om een groot of klein schilderij met uiterste zorg te vervoeren. Zo weet u zeker dat uw schilderij tijdens het transport perfect beschermd is en zonder beschadigingen aankomt op de gewenste bestemming.

Stel hier uw vraag

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u advies nodig? Vul dan hieronder uw gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.