class="page-template-default page page-id-3650 ">

 

     

Schilderij vervoeren

Gespecialiseerde emballeurs
Geklimatiseerde kunstopslag
Centrale ligging
Home » Schilderij vervoeren

Wilt u een schilderij laten vervoeren door een professional? Bekijk dan de mogelijkheden die Kortmann uit Hoofddorp, vlak bij Amsterdam, u aanbiedt. Sinds 2001 hebben wij al talloze projecten verzorgd en uitgebreid ervaring op mogen doen met het vervoeren van menig schilderij. Wij staan niet alleen klaar voor bijvoorbeeld het vervoeren van een schilderij tussen musea, maar verzorgen ook transport voor particulieren.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kunst installeren

Laat uw schilderij vervoeren door onze specialisten

Wanneer u een schilderij wilt vervoeren, bijvoorbeeld in geval van een verhuizing, moet dat met uiterste zorg en aandacht gebeuren. Als u zeker wilt weten dat het transport van uw schilderij zonder problemen verloopt, laat u dit aan onze art handlers over. Onze emballeurs verpakken uw schilderij in een speciale transportkist voor kunst, en zorgen er met de juiste materialen voor dat het kunstwerk onderweg alle hobbels probleemloos zal doorstaan. Wanneer u dat wenst, kunnen zij op de plaats van bestemming uw schilderij of andere kunst installeren: ons team werkt desgewenst van muur tot muur, ook bij het transport voor particulieren.

U kunt niet alleen bij ons terecht voor het transport van uw schilderij

Wij verzorgen niet alleen het transport van menig schilderij voor particulieren en organisaties. U rekent namelijk ook op ons voor de opslag van uw kunst. We kunnen in ons depot van meer dan 9000m² zowel kleine als grote collecties opslaan, ook voor particulieren. In deze geklimatiseerde opslag voor kunst worden uw kunstwerken continu beveiligd en met zorg behandeld door onze experts. Om de handling van uw werken veilig uit te kunnen voeren, bouwen we stellages op maat. Elk object krijgt zo de ruimte die het nodig heeft.

Schakel ons ervaren team in

Bent u op zoek naar een bedrijf dat transport van kunstwerken voor particulieren regelt, bijvoorbeeld voor een schilderij? Dan neemt u gerust contact met ons op, want ons team staat klaar om uw schilderij met uiterste zorg te vervoeren. Zij zorgen ervoor, dat uw schilderij tijdens het transport perfect beschermd wordt. Bel naar +31 (0) 20 5025500 of stuur een e-mail naar info@kortmann.nl voor meer informatie over onze dienstverlening.

Neem contact met ons op!