class="page-template-default page page-id-3646 ">

 

     

Kunst verhuizen voor particulieren

Gespecialiseerde emballeurs
Geklimatiseerde kunstopslag
Centrale ligging
Home » Kunst verhuizen voor particulieren

Bent u op zoek naar een bedrijf dat kunst kan verhuizen voor particulieren? Dan zit u bij Kortmann uit Hoofddorp, in de buurt van Amsterdam, zonder twijfel goed. Onze vakmensen hebben de kennis en kunde in huis om uw kostbare kunstwerk zorgvuldig ingepakt en op een veilige manier naar de plaats van bestemming te brengen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kunst installeren

Kunst verhuizen voor particulieren doen wij met uiterste zorg

Gaat u binnenkort verhuizen? Dan wilt u dat prachtige schilderij of dat unieke beeldhouwwerk natuurlijk meenemen naar uw nieuwe thuis. Wij nemen u deze taak graag uit handen. Bij het transport van kunst komt een hoop kijken: veel kunstwerken zijn fragiel en lopen tijdens de reis snel beschadigingen op. Om dit te voorkomen is het van groot belang om kunst te verpakken en vervoeren op de juiste manier. Onze gespecialiseerde emballeurs weten dankzij hun jarenlange ervaring precies welke kist voor uw kunst geschikt is. Zij zetten zich graag in om kunst te verhuizen, niet alleen voor galerieën en musea, maar ook voor particulieren.

Vraag een offerte aan

Kortom: wanneer u al even gezocht hebt naar een bedrijf dat kunst kan verhuizen voor particulieren, kunt u de zoektocht staken. Onze ervaren art handlers staan namelijk graag voor u klaar, en zorgen ervoor dat uw kunstwerk snel weer op zijn plaats staat of aan de muur hangt op een nieuwe plek. Vraag een offerte aan of neem direct contact met ons op, door te bellen naar +31 (0) 20 5025500 of een e-mail te sturen naar info@kortmann.nl. Wij vertellen u graag meer over onze diensten.

Neem contact met ons op!