Kunst verhuizen voor particulieren

Gespecialiseerde emballeurs
Geklimatiseerde kunstopslag
Centrale ligging

Bent u op zoek naar een bedrijf dat kunst kan verhuizen voor particulieren? Dan zit u bij Kortmann in Hoofddorp, in de buurt van Amsterdam, zonder twijfel goed. Onze vakmensen hebben de kennis en kunde in huis om uw kostbare kunstwerk, zoals een schilderij, zorgvuldig ingepakt en op een veilige manier naar de plaats van bestemming te brengen middels transport voor particulieren.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kunst verhuizen voor particulieren doen wij met uiterste zorg

Gaat u binnenkort verhuizen? Dan wilt u dat prachtige schilderij of dat unieke beeldhouwwerk natuurlijk meenemen naar uw nieuwe thuis. Wij nemen het transport voor particulieren graag uit handen en vervoeren voorzichtig uw schilderij of beeldhouwwerk. Bij het transport van kunst komt een hoop kijken: veel kunstwerken zijn fragiel en lopen tijdens de reis snel beschadigingen op. Om dit te voorkomen is het van groot belang om uw schilderij of andere kunstwerk te verpakken en deze te vervoeren op de juiste manier. Onze gespecialiseerde emballeurs weten dankzij hun jarenlange ervaring precies welke kist voor uw kunst geschikt is. Zij zetten zich graag in om kunst zoals een schilderij te verhuizen middels veilig transport, niet alleen voor galerieën en musea, maar ook voor particulieren. Wanneer u naar het buitenland verhuisd, schakelt u ons ook eenvoudig in voor het verzenden van uw schilderij per vliegtuig.

Vraag als particulier een offerte aan voor een transportoplossing

Wanneer u al even gezocht hebt naar een bedrijf dat kunst kan verhuizen voor particulieren, kunt u de zoektocht staken. Onze ervaren art handlers staan namelijk graag voor u klaar met transport voor particulieren om uw beeldhouwwerk of schilderij te vervoeren. Vraag een offerte aan of neem direct contact met ons op, door te bellen naar +31 (0) 20 5025500 of een e-mail te sturen naar info@kortmann.nl. Wij vertellen u graag meer over onze diensten.

Stel hier uw vraag

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u advies nodig? Vul dan hieronder uw gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.