class="page-template-default page page-id-3655 ">

 

     

Schilderij verzenden naar het buitenland

Gespecialiseerde emballeurs
Geklimatiseerde kunstopslag
Centrale ligging
Home » Schilderij verzenden naar het buitenland

Wanneer u een schilderij wilt verzenden naar het buitenland, wilt u er natuurlijk van verzekerd zijn, dat uw kunstwerk in topconditie op de plaats van bestemming aankomt. Kortmann uit Hoofddorp, dicht bij Amsterdam, kan uw schilderij over land vervoeren of per vliegtuig naar het buitenland versturen. We voorzien u graag van meer informatie met betrekking tot onze dienstverlening.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kunst installeren

Uw schilderij kunt u door ons laten verzenden, ook naar het buitenland

Gaat uw schilderij naar een nieuwe eigenaar, of wordt een werk tijdelijk in het buitenland tentoongesteld? Dan kunnen onze art handlers uw schilderij naar het buitenland verzenden. Onze gespecialiseerde emballeurs zorgen ervoor, dat het kunstwerk uiterst zorgvuldig wordt ingepakt. Met behulp van de juiste kist voor uw kunst en geschikte opvulmaterialen, wordt het kunstwerk tijdens de reis beschermd. Vervolgens versturen wij uw schilderij naar het buitenland. Wanneer nodig gebeurt dat in een geklimatiseerd vervoermiddel. Wij kunnen uw schilderij ook per vliegtuig vervoeren.

Uw kunstwerk staat in een mum van tijd in het vliegtuig

Door onze centrale positie zijn alle uitvalswegen voor ons snel te bereiken. Omdat wij op slechts tien minuten rijden van Schiphol gevestigd zijn, kunnen wij uw schilderij bovendien heel eenvoudig per vliegtuig vervoeren. Deze vorm van kunsttransport kunnen wij door onze ligging tegen scherpe tarieven aanbieden. U laat het versturen van uw schilderij naar het buitenland dus gerust aan ons over.

Zoekt u nog opslagruimte voor uw collectie?

Moet u vaker een schilderij naar het buitenland verzenden, en zoekt een opslag dicht bij de luchthaven? Dan kunt u uw kunst opslaan in ons art depot in Hoofddorp. Ons geklimatiseerde en beveiligde depot is de perfecte plek voor al uw kunstwerken. Onze specialisten zorgen er dan tevens voor, dat u zich geen moment druk hoeft te maken wanneer u een schilderij naar het buitenland wilt verzenden.

Vraag eenvoudig en snel een offerte aan

Wilt u binnenkort een schilderij naar het buitenland verzenden? Dan nemen wij u deze taak graag uit handen. Ons ervaren team zal uw schilderij met zorg naar het buitenland versturen, bijvoorbeeld door het werk per vliegtuig te vervoeren. Heeft u vragen over de distributie van schilderijen? Dan neemt u contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 20 5025500 of door een e-mail te sturen naar info@kortmann.nl.

Neem contact met ons op!