Gespecialiseerde emballeurs
Geklimatiseerde kunstopslag
Centrale ligging
[wpseo_breadcrumb]

Heeft u een galerie en zoekt u een art depot om kunstwerken op te slaan? Kortmann uit Hoofddorp, onder de rook van Amsterdam, beschikt over een depot van meer dan 9000m2 dat geklimatiseerd is en continu beveiligd wordt. Er is in ons art depot dus genoeg ruimte voor kleine én grote collecties, ook voor de werken van uw galerie.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kunst installeren

Als u een galerie heeft en een art depot zoekt, rekent u op ons

Doordat ons depot zich in hetzelfde gebouw bevindt als ons kantoor, verloopt de communicatie tussen onze art handlers zeer vlot. Wij zorgen ervoor dat uw werken de ruimte krijgen die ze nodig hebben. Zo worden voor alle verpakkingen en objecten in onze opslag voor kunst stellages op maat gebouwd. Ons geavanceerde registratiesysteem geeft de locatie van elk object in de opslag nauwkeurig weer. Met behulp van dit systeem houden wij ook bij, wanneer objecten bij ons binnenkomen of de opslag juist verlaten. De temperatuur in onze geklimatiseerde opslag is constant, wat nodig is om kwetsbare kunstwerken in optimale omstandigheden te bewaren.

Stel uw vragen aan ons gespecialiseerde team

Wanneer u een galerie heeft en werken wilt opslaan in ons art depot, vernemen wij dat graag van u. Als u vragen heeft, bijvoorbeeld over ons depot of over het verpakken van een schilderij, neemt u direct contact met ons op. Bel naar +31 (0) 20 5025500 of stuur een e-mail naar info@kortmann.nl.

Neem contact met ons op!