Een schilderij verpakken

Gespecialiseerde emballeurs
Geklimatiseerde kunstopslag
Centrale ligging

Als u een schilderij zeer zorgvuldig wilt verpakken, bijvoorbeeld vanwege een verhuizing, heeft u daarvoor de juiste materialen nodig. Kortmann uit Hoofddorp, vlak bij Amsterdam, biedt een ruim assortiment aan onder andere (huur-)klimaatkisten, kratten met fillers, VARIO kisten, softpack, vacuümkussens, karton, tyfec en meer. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om uw schilderij te verpakken in de meest geschikte verpakking!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Wij helpen u graag om uw schilderij veilig te verpakken

We begrijpen het als u hulp nodig heeft bij het verpakken van uw schilderij. Het is immers niet eenvoudig om een keuze te maken tussen de vele opties die de wereld van verpakkingsmaterialen te bieden heeft. Onze gespecialiseerde art handlers helpen u dan ook graag bij het kiezen van de juiste verpakking voor uw schilderij. Desgewenst nemen wij u ook het transport van uw kunst volledig uit handen. Dan hoeft u zich nergens druk om te maken. We kunnen zelf een uitzonderlijk groot schilderij vervoeren voor u. Ook voor het verpakken van een schilderij met uitzonderlijke formaten hebben wij namelijk de juiste verpakking in huis.

Vraag ons direct om advies

Heeft u advies nodig bij het kiezen van de juiste verpakking voor uw schilderij, of wilt u uw kunstwerk door ons laten verpakken en tevens laten verzenden? Wij verpakken uw kunst graag voor u, en zorgen ervoor dat het werk ongeschonden op de plaats van bestemming aankomt. Heeft u vragen over onze dienstverlening? U bereikt ons door te bellen naar +31 (0) 20 5025500 of door een e-mail te sturen naar info@kortmann.nl. Ons team staat u met plezier te woord.

Stel hier uw vraag

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u advies nodig? Vul dan hieronder uw gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.