De Onzichtbare Regisseur Achter de Magie van TEFAF

Achter de schermen van de TEFAF-kunstbeurs, waar elke penseelstreek en elk kunstwerk schittert, is er een onmisbare kracht die verantwoordelijk is voor de opbouw van verschillende stands voor diverse galeriehouders: Kortmann, de kunsttransporteur die als een onzichtbare regisseur de magie op de beursvloer mogelijk maakt.

Van het minutieus ophangen van schilderijen tot het vakkundig inrichten van de stands, Kortmann staat garant voor een naadloze uitvoering. Als de stille kracht achter de schermen, coördineert Kortmann elke stap van het proces om ervoor te zorgen dat verschillende kunstenaars en galeriehouders hun meesterwerken op de meest betoverende manier kunnen presenteren.

Het gaat verder dan alleen het transport van kunst; het is een mix van douaneformaliteiten, logistieke precisie en een diep begrip van de waarde van elk kunstwerk. Kortmann fungeert als een betrouwbare partner, waardoor kunstenaars en verzamelaars zich kunnen concentreren op hun passie, terwijl de praktische zaken vakkundig worden afgehandeld.

Op TEFAF staat Kortmann niet alleen voor transport; het staat voor toewijding aan perfectie. Het is de kunst van het onzichtbare, waarbij de aandacht voor detail de ruimte krijgt om te schitteren. Terwijl bezoekers zich verwonderen over de prachtige kunstwerken, weet Kortmann dat de echte kunst ook schuilt in de vakkundige organisatie achter de schermen.

Dus, als je je afvraagt hoe elk schilderij perfect aan de muur hangt en verschillende stands een meesterwerk op zich zijn, dan weet je dat Kortmann daarachter staat, als de stille architect van de betoverende wereld van TEFAF.

TEFAF Maastricht van 9 – 14 Maart 2024