ARCA – MADE TO PROTECT

Maak kennis met ARCA, het toonbeeld van veiligheid en duurzaamheid op het gebied van kunsttransport. De geavanceerde innovatie van hasenkamp, ARCA, is zorgvuldig ontworpen met een focus op zowel veiligheid als milieubewustzijn.

ARCA gaat verder dan traditionele veiligheidsmaatregelen; het is een schilderijtransportkist die niet alleen de hoogste veiligheidsnormen prioriteert, maar ook duurzaamheid benadrukt. Uitgerust met IPPC- en Oddy-certificering (IPP C-certificering betekent dat de houten componenten van de transportkist voldoen aan internationale normen voor het voorkomen van ongedierte. Oddy-certificering zorgt ervoor dat de materialen die in de kist worden gebruikt geen schadelijke gassen uitstoten die de kunstwerken tijdens transport en opslag zouden kunnen beschadigen. Deze certificeringen tonen gezamenlijk een toewijding aan de veiligheid en het behoud van waardevolle kunstwerken tijdens het transport), garandeert ARCA de hoogste bescherming voor elk kunstwerk.

In het hart van het ontwerp van ARCA bevindt zich een gepatenteerd, schokabsorberend bevestigingssysteem dat flexibel kan worden aangepast aan de afmetingen van het kunstwerk. Dit systeem fixeert ingelijste objecten snel en veilig, zonder de noodzaak van extra verpakkingsmaterialen – een aanzienlijk milieuvoordeel. ARCA besteedt aandacht aan elk detail, met een dubbele siliconen afdichting die beschermt tegen externe invloeden.

Om zijn duurzaamheidsfactor te versterken, integreert ARCA-wandversterking gemaakt van gerecyclede PET-flessen, wat robuuste bescherming biedt tegen vorkheftrucks. Slimme functies, zoals het vergrendelbare vergrendelingssysteem, maken het pakket compleet en zorgen voor een allesomvattende oplossing voor kunsttransport.

Veiligheid en duurzaamheid komen naadloos samen in ARCA. Het is meer dan alleen een transportkist; het is een toewijding om kostbare kunstwerken te beschermen en tegelijkertijd de milieubelasting te minimaliseren. Kies voor ARCA als een veilige en milieuvriendelijke oplossing die een harmonieuze mix van innovatie, bescherming en zorg voor ons artistieke erfgoed weerspiegelt.