De Rol van Kortmann op de PAN Amsterdam

Amsterdam, de stad die bol staat van kunst en cultuur, huisvest jaarlijks een van de meest prestigieuze kunstbeurzen ter wereld: PAN Amsterdam. PAN, wat staat voor ‘Pictura Antiquairs Nationaal’, is een viering van kunst, antiek en design, die kunstliefhebbers en verzamelaars uit de hele wereld aantrekt. Achter de schermen van dit vermaarde evenement speelt Kortmann Art Packers & Shippers een onmisbare rol in het opzetten en afbreken van de beurs, waarbij we verschillende galeriehouders ondersteunen. Onze gespecialiseerde art handlers zijn er om kunstwerken en objecten op te hangen, stands in te richten en nog veel meer.

De Stille Kracht Achter de Schermen

Kortmann Art Packers & Shippers is er trots op deel uit te maken van dit hoogwaardige evenement. Onze rol is niet beperkt tot het vervoeren van kunstwerken van A naar B; integendeel, we spelen een grote rol in de opbouw en afbraak van de beurs, evenals bij de ondersteuning van verschillende galeriehouders.

Op de PAN komen onze gespecialiseerde art handlers in actie om diverse taken uit te voeren, waaronder:

  • Ophangen van kunstwerken: Het correct en veilig ophangen van kunstwerken is een essentieel onderdeel van de presentatie. Onze art handlers zijn experts in het zorgvuldig positioneren van kunstwerken om hun visuele impact te maximaliseren.
  • Algemene logistieke ondersteuning: Of het nu gaat om het verplaatsen van kunstwerken binnen de beursvloer of het co√∂rdineren van speciale leveringen, we zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt.
  • Douaneformaliteiten: Onze specialisten op kantoor regelen bij internationale deelname regelen alle benodigde douaneformaliteiten om ervoor te zorgen dat kunstwerken soepel de grens passeren en op tijd op de beurs zijn.

Galeriehouders vertrouwen op Kortmann Art Packers & Shippers om hun kostbare kunstwerken veilig en met de nodige zorg te behandelen. Onze toewijding aan het behoud van kunst en ons vermogen om de logistieke aspecten van de PAN te beheren, maken ons tot een onmisbare partner voor deelnemende galeriehouders.

Als u de PAN Amsterdam bezoekt en de kunstwerken bewondert, weet dan dat er een heel team van experts achter de schermen werkt om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Bij Kortmann Art Packers & Shippers zijn we er trots op dat we deel uitmaken van dit geweldige evenement en bijdragen aan het succes ervan.